Ibland blir det bra igen

Ibland bråkar man med folk. Man kan bli arg, upprörd och kanske bara vill försvinna. Men när alla har lugnat ner sig kan man säga förlåt och då försvinner ilskan och allt blir bra igen.
 
Grebbestad i helgen!

Skola på lovet

Japp, sitter i skolan och försöker få något arbete gjort. Utvecklingssamtal sedan. Vill hem. Vill gå ur skolan. Orka plugg man inte ens är intresserad av. Vill börja jobba. Helst som socionom.

Halloween

Varit hos Simon hela helgen. Glömde mobilen hemma osv. Men vi hade mys :)
Ikväll blir det halloweenfest :P

Spökvandring

Varit på spökvandring ikväll! Gick med Andreas, Linnea och Sofia, det var trevligt förrutom att jag fick en pinne i ögat :(
Skolan var lång, seg och vid musikproduktionens slut nästan grät jag så less och trött jag var. Nu är jag supertrött! Godnatt!

Utstött?

Tror ni den känner sig annorlunda? :( Ibland gör jag det med! Men det är för att jag är annorlunda. Jag är den jag är, live with it! :)
Som sagt! DEBATT IKVÄLL! TITTA! :D

Vara med i TV

Gammal bild på den här tjejen då! Det roliga är att jag ser äldre ut där än vad jag gör nu, haha. TV i morgon! Ska vara publik på debatt med mina små vänner. Det är ju direktsänt så det ska bli spännande! Så, TITTA PÅ DEBATT I MORGON!

Älskade helg

Varit uppe hos älskade Becka hela helgen! Vi har haft det supermysigt och jättetrevligt! Hade verkligen sett fram emot den här helgen! Man saknar henne massor när hon bor långt åt tjotahejti bort. Men nu var det gjort! Lägenheten hennes var väldigt mysig och pizzan vi gjorde var jättegod! Det här får göras om. Jag älskar dig<3
 
(bilden är gammal och den bjuder jag på) ;)

Den sista måltiden

Sista måltiden med kusin innan hon åker. Snart blir det filmkväll: Black Swan ska ses!

Att plugga eller inte plugga?

Varför ska det vara så fruktansvärt svårt att sätta igång att plugga?! Har så mycket jag behöver göra men det är så fruuuuuuktansvärt tråkigt!!!

Julbord

En goskatt har gosat med mig jättemycket 2 dagar i rad på morgonen nu. Saknar henne på veckorna! 
 Igåg var det julbord! Ja ni läste rätt, JULBORD! Tidigt, men åh så trevligt och åh så gott <3
 

NuÄrDetJuligen

Skolan är över för denna vecka. Nu bär det av till kusin för att fira hennes födelsedag lite. I morgon blir det JULBORD!!!

ÖverredigeradSallad

Idag blev det sallad till middag. 
Sallad av olika slag
Majs
Rödlök
Hjortskinka?
Aioli
Blev ganska starkt med både rödlök och aioli, men gott!

HistoriaProvTaco

Hade historiaprov idag. Hade endast pluggat nu på morgonen och under min 3 timmars håltimma. Det gick jättebra! Satt och skrev 9 frågor på 45 minuter, haha!
Gjorde tacos med familjen och Simon i Söndags. Allt blir så mycket godare när man hjälpt till själv och när man är riktigt hungrig. Mums!

Förstautanbild

Hej!
Jag gör ett inlägg utan bild.
Helgen har varit fin. Upp och ned, men fin. Är glad att jag har världens finaste pojke som förstår mig bäst.
Jag har gjort knäck! Första satsen blev dålig, andra satsen blev perfekt! :D Finns inget bildbevis (ännu) eftersom jag inte orkar släpa på kameran fram och tillbaks mellan Sollebrunn och Göteborg.
Hejdå!

Blääää

Har sjukt tråkigt och orkar inte göra någonting, Skulle egentligen åka hem till Simon, men det går typ inga bussar och jag orkar inte åka tåg och åka i en evigheeet. Dö.
Gårdagen var kul i studion men kvällen var ganska trist. Bara somna. Orkar inte

16månaderKanelbulle

16 Månader med älski! Det firade vi med att han bjöd mig på Jensens och sen bjöd jag honom på kanelbulle! Mums! :*

Spacenails

Whoopwhoop! Spacenails! Tycks?
Låång dag. En sån dag som man blir grinig av, det gillar inte jag :(
 
Bonde söker fru<3

Brist

Inte bloggat på massa dagar nu. Mest på grund av bildbrist och på grund av att jag har haft en sån kul helg! Det blev många hår färgade i många olika färger! Supermysigt!
Det här är vad älskling och jag åt idag! Mums!!!

Hallå
Jag heter Julia och bor i Göteborg och lite här och där. Jag har inga intressen och är ganska tråkig. Jag bloggar mest för mig själv :)

Jag är viking!
RSS 2.0