Studio

Idag ska vi till en studio och kolla. Kul? Slutar 16... Kul? Njaae. iGod sen! Kul? Antagligen! :)

Lång, mys dag?

Haft en lång fin dag idag. Hängt med den här tösen idag! Även köpt ett linsskydd som inte passade... (Blir att lämna tillbaks det nästa vecka). Linnéa och jag käkade Sushi och var sedan duktiga och hängde på Mattecenter! Du är så fin! :)
Klicka på bilden så kommer ni till Linnéas blogg!
Godnatt

Bokatågbiljetter

Bilden är på en helikopter och en bit av ett tåg :D
Ska boka tågbiljetter för att åka upp till älskade Becka!!! Längtar! Saknar henne massor!!<333333
 

RumKlister

Naturkunskapsprovet gick över förväntan bra! Godkänt i alla fall tror jag ;)
Har även idag lagat potatismos för första gången. Den hade konsistens av klister! Lite trasiga biffar och köttbullar på det och stekta champinjoner och Simon får cred för såsen. Gott i alla fall ^^
 
Här får ni förresten en bild på mitt rum... Innan jag börja städa. In process!

OutOfTrack

Har känt mig lite out of track idag.. Naturkunskapsprov i morgon och jag känner mig INTE förberedd. Historiainlämning i morgon som jag INTE är klar med... Suck. Ser inte fram emot morgondagen

Historia

Har skrivit massa Historia igår och idag. Det var skönt att komma iväg till Ida och träffa lite kompisar igår iaf så man fick en paus. Taggar inte skola i morgon.. Men skolfoto på tisdag ;)

EnsamKatt

Igår satt jag foreveralone hela kvällen med min katt. Åt Majskolvar och tittade på Charlies änglar, inte helt fel.
 
Nu blir det till att skriva historia... Great... ?

Kaffe eller te?

Vad tycker ni? Vilka ni? Jag har inga läsare... Om någon läser detta... SVARA! :)

Droppe. Shakespeare

Shakespeare på engelskan...
Shakespeare har inget med texten nedan att göra ;)

Det var droppen. Som fick min bägare att rinna över. Idiot! Jag vill ju inte vara kvar här, fatta det?! Ni är så jääävla sega. Första gången jag frågade var i Februari och ni har inte gjort ett skit förrän nu?!! Så jävla pantade! JAG VILL HEM! 
Förlåt för ilskan...

Packande lägenhet



En sen kväll på grund av att lägenheten var full av familjens packande. Den där familjen som bor här, min släkt och tomas, som ska åka utomlands och lämna mig ensam i två veckor med tomatvattnande. Tur att en underbar pojkvän får sova över. Det är bra. Men jag vill också utomlands. Istället dricker jag te och väntar på höstens bruna löv och en pojkvän som ska hålla mig sällskap i lägenheten.

KAOS

(Bild från fika på mammas jobb i fredags)
Skolan har inget internet! KAOS! Man blir så handikappad utan internet. Tur att det finns klasskamrater med internet på telefonen ;)

Glitternails

Glitter gör sig inte superbra på bild men... (pekfingret är lite skevt) Här är naglarna jag fixade till Agnetas 50-års kalas igår! Det var supertrevligt och god mat osv. Snart blir det en ny skolvecka, Tagga? :S

Smoothie

1 Banan
1 Nektarin
Lite frusna hallon
Lite yoghurt
Lite grädde
MUMS!

Ojojoj

Träningsverken var ännu värre idag... Drack smoothie till frukost i morse (bild kommer senare) ;) 
Efter att ha hängt på mammas jobb och fikat åkte jag hem och pappa kom hem med världens fetaste lax, kräftor och majskolvar! MUMS!

Träningsverk. Mat

Min träningsverk från Laserdomen igår är helt galen! Men det var superkul fastän jag kom i ett lag med typ massa frisörtjejer (som inte var superbra) där jag inte kände en kotte, haha. Nu blir jag ensam i lägenheten i 2 veckor :D
Det kanske inte ser så gott ut. Men det var det. Köttbullar, Morotsmos och rårörda lingon!
 
 
 
Grönt te i favoritkoppen <3

Mysig frukost





 
 
Åh Sovmorgon <3

Inte min. Laserdome


Inte min bild ;)
Idag blir det Laserdome med alla tvåor! Jag har aldrig kört det förut så det kommer nog bli en upplevelse! Kul! 

Hund. Suck


Idag var det 2 hundar hemma när jag kom hem! Kanske i morgon med :)

Alströmer har hört av sig. Men inget gott besked. Suck. 

Nolife


Jag hänger inte med på lektionerna... Känner mig helt borta. Rasterna är väl kul när man kan umgås. Men resten av tiden är jag som död... Jag vill hem. Hem, hem hem... Jag vill börja på Alströmer! Kan ni inte bara höra av er?!

Space


Ebba sitter bredvid!
Naglar.
Håltimma.
Laserdome i morgon!!! Tagga! :D

Outfit






Försökte vara cool och ta en outfitbild i morse. Det gick sådär...

Bra helg!

smoothie med hallon/glass/mjölk/grädde är bra grejer!
Min helg: Simon, tacos, Simons farmor, Flygande jacob, Födelsedags firande för familjevän, Köttfärs/kantarellpaj, Lattekaka, Städa, Farmor... Det känns som att jag ätit non stop hela helgen? (Inte godiset då ;) )

Design


Har fått hjälp från Linnéa med bloggdesignen. Har försökt pilla lite själv hemma hos Simon en bra stund nu men det går inget vidare... Tur att jag har Linnéa iaf ;) So.. Blogg in process!

Cockpit


Idag ska jag se Cockpit med vän som kommer upp från Varberg och vän som kommer hit till Götet från Alingsås. Längtar <3 Just nu: Engelska lektion som jag inte fattar ett dugg av vad vi ska göra...

Fel

Här får ni grädde på fel håll...
Låååång dag idag! Börja skolan 8:20 för matte. Håltimma. Lektioner jag inte minns. Hängt på konstmuseet och checkat in otroligt vackra foton av Tuija Lindström. Håltimma. Megajobbig idrott. Banan. Yoga. Efterrättsprovsmakning. Ansiktsmask!

15

15 månader med världens underbaraste idag btw ;)

Skor


Såhär tvättar man smutsiga Converse (gummit): En gammal tandborste, Tandkräm, Tvål! Skrubba på!

Hallå
Jag heter Julia och bor i Göteborg och lite här och där. Jag har inga intressen och är ganska tråkig. Jag bloggar mest för mig själv :)

Jag är viking!
RSS 2.0